Kies uw vlonderplank. Kies het CAMO systeem dat bij u past.

Cedar

Verminder de kans op splijten door het gebruik van CAMO en zuurbestendige en roestvrij stalen A4 Edge vlonderschroeven om de vlonderplanken te bevestigen. CAMO Edge vlonderschroeven zijn voorzien van een scherpe tip welke het materiaal uitboort. Ze worden bevestigd aan de rand van de vlonderplank waardoor een bevestigingsmiddel-vrij, s oppervlak ontstaat. Of gebruik de Premium vlonder schroeven, als u een traditionele vlonder met schroeven in het zicht wilt. Gebruik de CAMO voorboor bij het installeren van Redwood en de speciale drive bit (item 345089) bij het installeren van 34mm dikke terrasplanken.

Controleer altijd de aanbevelingen van de leverancier van uw vlonderplank.

Producten die met dit materiaal worden gebruikt

LEVER

Gebruik het LEVER buiggereedschap om elke plank, elke draagbalk, alle rechtgetrokken planken en rijen van gegroefde planken en clips in een handomdraai vast te zetten.

Zie product>>

Pro geleider

De Pro Guide geleider klemt aan de plank, creëert een sponning van 5mm en geleidt twee CAMO Edge vlonderschroeven in de zijkant van de plank.

Zie product>>

Edge Vlonderplankschroeven

Combineer de gepatenteerde schroeven met scherpe punt met een Pro Series Geleider om een betaalbaar vlonder te monteren zonder zichtbare bevestigingen aan de bovenzijde.

Zie product>>

Premium schroeven voor vlonderplanken

Maak voor een traditionele look gebruik van premium vlonderschroeven die de plank straktrekken aan de draagbalk.

Zie product>>

Bouw SLIMMER, bouw sneller.

CAMO producten zijn gebruiksvriendelijk, en zijn geschikt voor elke vlonder - zodat u de klus zonder tijdverlies kunt klaren

Koop CAMO