Kies uw vlonderplank. Kies het CAMO systeem dat bij u past.

Hardhout

Tijdens de installatie van prachtige hardhouten vlonder, zoals Ipé, Tigerwood, Cumaru, en Bangkirai, wilt u een sterk bevestigingsmiddel en welke gemakkelijk te installeren is. Gebruik de CAMO PRO Guide en Edge vlonderschroef voor een bevestigingsmiddel-vrij oppervlak, of de Premium vlonderschroef voor een traditionele installatie. Gebruik de CAMO voorboor bit bij het installeren van hardhout en de speciale drive bit (item 345089) bij het installeren van gegroefd hardhout en 34mm dikke terrasplanken.

Controleer altijd de aanbevelingen van de leverancier van uw vlonderplank en volg lokale bouwstandaarden voor specifieke toepassingen.

Producten die met dit materiaal worden gebruikt

LEVER

Gebruik het LEVER buiggereedschap om elke plank, elke draagbalk, alle rechtgetrokken planken en rijen van gegroefde planken en clips in een handomdraai vast te zetten.

Zie product>>

Pro geleider

De Pro Guide geleider klemt aan de plank, creëert een sponning van 5mm en geleidt twee CAMO Edge vlonderschroeven in de zijkant van de plank.

Zie product>>

Edge Vlonderplankschroeven

Combineer de gepatenteerde schroeven met scherpe punt met een Pro Series Geleider om een betaalbaar vlonder te monteren zonder zichtbare bevestigingen aan de bovenzijde.

Zie product>>

Bit voor voorboren

Gebruik de voorboorbit om een gat te boren voor het vastzetten van hardhouten planken met roestvrij stalen Edge vlonderschroeven.

Zie product>>

Premium schroeven voor vlonderplanken

Maak voor een traditionele look gebruik van premium vlonderschroeven die de plank straktrekken aan de draagbalk.

Zie product>>

Bouw SLIMMER, bouw sneller.

CAMO producten zijn gebruiksvriendelijk, en zijn geschikt voor elke vlonder - zodat u de klus zonder tijdverlies kunt klaren

Koop CAMO